Kérdése van? Kattintson ide

Adatvédelmi nyilatkozat

Az SK Trend Kft. gondoskodik az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény alapján a személyes adatok védelméről.

A honlapunkon lévő információ megtekintéséhez regisztráció vagy a személyes adatok megadása nem szükséges. Ez alól kivételt képez az egyes szolgáltatásokra történő regisztráció. A regisztráció során megadott személyes adatok védelmét a regisztráció eredményeként létrejövő szerződés tárgyalja és szavatolja.

Az SK Trend Kft. a honlap látogatóiról automatikusan keletkező információkat kap. Ennek eredményeként tudomásunkra jut a látogató internet protokoll-címe (IP-címe), a látogatás időpontja, a megtekintett oldalak adatai, és a használt böngészőprogram neve. Az SK Trend Kft. ezeket az adatokat kizárólag a honlappal kapcsolatos elemzésre, a trendek és a statisztikai információk nyomon követésére használja fel, és az adatokat a feldolgozás után megsemmisíti.

Honlapunk más internetes lapokra mutató linkeket is tartalmaz. Az SK Trend Kft., mint üzemeltető azonban semmilyen felelősséget nem vállal más honlapok tartalmáért.

Az SK Trend Kft. mindent megtesz annak érdekében, hogy a weboldalon szereplő adatok és információ helyes és megfelelő legyen, de nem vállalhat felelősséget azért a kárért, amely esetlegesen ezen információ felhasználásából keletkezett. Ha bármi olyannal találkozik, amely aggodalomra adhat okot e tekintetben, kérjük jelezze a 1037 Budapest, Bokor u. 23-25. címen.

Mivel az internet nyílt rendszer, nem garantálhatjuk, hogy az információ vagy a letöltött anyag Önhöz vírusmentesen jut el. Ennek értelmében Önnek minden lépést meg kell tennie saját biztonsága érdekében, hogy a vírusfertőzést elkerülje.

1037 Budapest, Bokor u. 23-25.
06-1 244-8066
mail@sktrend.hu