Kérdése van? Kattintson ide
Egyszerűen paraméterezhető
Könnyen kezelhető
Megfelel a felügyeleti elvárásoknak


Az SK Trend ügyfelei a tarifáló szolgáltatáson túl, egy látványos megjelenésű honlapot is kapnak. Ez a honlap azon felül, hogy rendkívül tetszetős, számtalan hasznos szolgáltatást is tartalmaz, ami arra ösztönzi az ügyfeleket, hogy több időt töltsenek cége portálján, valamint, hogy oda újra és újra visszatérjenek.
A portálhoz tartozik egy adminisztrátori modul is, amin keresztül, szabadon, fejlesztő cég bevonása nélkül szerkeszthetőek a felületen megjelenő információk. A MNB szabályozása alapján a biztosításközvetítő cégek honlapjának számos elvárásnak kell megfelelnie. A WEB Trend rendszer maximális megfelelést biztosít a felügyeleti elvárásoknak.WEB TREND - Internetes tartalomkezelő és megjelenítő rendszer

TERMÉKKEL KAPCSOLATOS SZOLGÁLTATÁSOK

TERMÉK2 NEVE

TERMÉK2EL KAPCSOLATOS SZOLGÁLTATÁSOK

TERMÉK3 NEVE

TERMÉK3EL KAPCSOLATOS SZOLGÁLTATÁSOK

TERMÉK4 NEVE

TERMÉK4EL KAPCSOLATOS SZOLGÁLTATÁSOK

Hogy teljes legyen a rendszer...

Az SK Trend által fejlesztett rendszerek egységes egészet alkotnak. Bár a modulok egymástól függetlenül is működőképesek, a háttérben közös adatbázist használnak, ami lehetővé teszi, hogy a megfelelő jogosultsággal rendelkező felhasználók, újabb adatrögzítés nélkül hozzáférjenek a korábban bevitt adatokhoz és felhasználják azokat munkafolyamataik során.
A modulok közti kommunikációhoz nem szükséges adatátalakító programok használata, ezáltal rendkívül olcsóvá és hatékonnyá teszik partnereink működését.
A programrendszer alapmodulja a tarifáló és ajánlatkészítő rendszer “Free” verziója, mindenki számára díjmentesen biztosítja a szerződések megkötését.
A díjmentes alapmodul mellé megvásárolható kiegészítő funkciók, szolgáltatások és modulok jelentős bevételnövekedést, illetve költségcsökkenést eredményeznek.

A rendszerhez ajánljuk:

1036 Budapest, Lajos utca 93-99.
06-1 244-8066
mail@sktrend.hu