Kérdése van? Kattintson ide

WEB Portál

Nem elég jelen lenni az Interneten. Látszani is kell!

A XXI. században kötelező ott lenni az interneten és a közösségi oldalakon!
Vitathatatlan tény, hogy az ügyfelek manapság, elsősorban ezeken a csatornákon keresnek megoldásokat a biztosítási igényeikre.
Bár sok biztosítáközvetítőnek jelenleg is van valamilyen WEB oldala, ezek nagyrésze nem felel meg a mai kor elvárásainak, és alkalmatlan az ügyfelek igényeinek kiszolgálására.

A WEB Trend rendszer segítségével, ma már olcsón, bármelyik partnerünk számára elérhető egy modern, látványos, hasznos funkcionalítással bíró WEB portál megvalósítása.

Szolgáltatásunk nagy előnye, hogy kezdeti költségek és hardware erőforrás nélkül is hozzájuthat egy ilyen rendszerhez.

Mitől jó, és ügyfélbarát egy portál?

Talán attól, hogy sok információ érhető el rajta, vagy inkább attól, hogy jól néz ki?
Esetleg rendezett és átlátható? Sokak szerint legyen inkább divatos és figyelmefelhívó, sőt legyen hivalkodó. Legyenek rajta érdekes tartalmak, szórakoztató funkciók, kínáljon sok kedvezményt és legyenek akciós termékek.
De talán legfontosabb, hogy ne kelljen folyamatosan a karbantartásra költenie a megrendelőnek, és ő maga is módosíthassa a tartalmakat.

Szerintünk attól jó egy honlap, ha mindezeket együtt tudja. Ennyi eltérő igényt kiszolgálni viszont meglehetősen bonyolult feladat. Erre találták ki az internetes tartalomkezelő rendszereket.
A WEB Trend egy kifejetetten a biztosításközvetítői piac igényei alapján fejlesztett tartalomkezelő rendszer.

1036 Budapest, Lajos utca 93-99.
06-1 244-8066
mail@sktrend.hu