Kérdése van? Kattintson ide

Legyen ön is a partnerünk

Az SK Trend elégedett ügyfelei az egész országot lefedik.

Elégedett partnereink száma évről-évre dinamikusan növekszik. Ügyféltámogatóink az ország minden pontján, személyes jelenlétükkel segítik szerződött partnereink munkáját. Munkatársaink nem csak az új ügyfelek megszerzésére törekszenek, jelentős hangsúlyt helyeznek a folyamatos magas szinvonalú kiszolgálásukra is.

Akik már minket választottak:Részletes referenciák:

Jakab Gergely ügyvezető igazgató Sub-Rosabeta Kft. Mátészalka A legjobban az együttműködésünkben a maximális segítőkészségeteket emelném ki. A tarifáló program teljesíti a tőle elvártakat és még jóval többet is. Gyors, részletes, megbízható, úgy a gépjármű biztosításoknál, mint a lakásbiztosításoknál. A felmerülő hibák javítása a lehetőségekhez mérten gyorsan teljesül. Ma már nehéz belegondolni, hogyan boldogultunk a CKB rendszer használata előtt. Remélem, hosszú időn át sikeres lesz az együtműködésünk.
Kammerer Gábor ügyvezető igazgató Optimum Finance Pénzügyi Szolgáltató Kft, Debrecen Cégünk minden munkatársa évek óta megelégedéssel használja az SK Trend Kft CKB Free rendszerét. Jól kezelhető, átlátható és nagyon gyorsan lehet vele a biztosítók ajánlatait összehasonlítani. Egyszóval profi! És az általa megtakarított időben további üzleteket köthetünk.
Lebedi Zsolt ügyvezető igazgató, Reaktivál Biztosítási Alkusz és Tanácsadó Kft, Hajdúszoboszló 2010 óta használom az SK Trend CKB rendszerét. Segítségével egyre több időt és költséget takarítok meg a folyamatosan érezhető fejlesztéseknek köszönhetően. Emellett komoly biztonságérzetet ad az a tudat, hogy az SK Trend üzletpolitikájának kiemelt fontosságú része az egyre szigorodó felügyeleti előírások tiszteletben tartása.
Győri György ügyvezető igazgató, Top Bróker Kft. Budapest Körülbelül 1 éve kezdtük el használni az SK Trend rendszerét a CKB4 Free-t, az ingyenes rendszerekkel szembeni teljes bizalmatlanságunkkal. Azóta rá kellett jönnünk, hogy ez a rendszer bizony jó! Sőt, úgy tűnik sokkal több segítséget kapunk tőle, mint gondoltuk! Köszönjük a profizmusotokat!
Módy György ügyvezető igazgató, Egy Biztos Kft, Nyíregyháza Nagyon értékelem, hogy az SK Trend nem zárkózik el semmilyen probléma elől és mindent megtesz annak érdekében, hogy azt legjobb tudásuk szerint minél hamarabb orvosolni tudják. Vannak, és mindig lesznek megoldandó feladatok, de azokat közös felismerések alapján megoldhatónak véljük, mivel az SK Trend rugalmasan és kreatívan áll minden feladathoz! Azt hiszem ez az alapja a hosszú távú közös munkának.
Martinné Nemes Beáta ügyvezető igazgató, DÉL-ALFÖLDI Bróker Kft. Kiskunhalas A korábbi módszerek és rendszerek időigényének töredéke alatt megkapom a beállított biztosítók díjtájékoztatóját, pár perc alatt véglegesíteni tudom az ajánlatot és akár elektronikusan is be tudom küldeni azokat a biztosítókhoz. Az ajánlatok bármi más termékre történő visszatöltésének lehetősége tovább csökkenti az erre áldozott időt, a felszabaduló drága időt pedig más tevékenységekben tudom felhasználni.”
Hogy miért választottam cégünk számára az SK Trend CKB4 programját, azt nagyon nehéz néhány mondatban összefoglalni, hiszen ennek számos oka van, ezek közül néhány:

Komplexitás:
  • lehetőséget ad ajánlatok tarifálására, szerződések megkötésére, ezeknek biztosítókhoz történő online beküldésre;
  • web-oldal biztosítása olyan szerkesztőfelülettel, ami lehetővé teszi a gyors és hatékony információ megjelenítést cégünkről;
  • kommunikációs felület segítségével az esetlegesen felmerülő problémák gyors megoldása biztosított;
  • dokumentumtár: pl. rendeletek, törvények, biztosítók feltételei.
Szemlélet:
  • teljesen új, ügyfél- és tanácsadóbarát lakásbiztosítási összehasonlító program, ami lehetőséget ad ügyfeleinkek a legmegfelelőbb biztosító és módozat kiválasztására
Profizmus:
  • megjelenés, folyamatos fejlesztés és bővítés; kapcsolattartás online és személyesen
Hatékonyság:
  • a meglévő adatbázis használatával lényegesen megrövidül a kalkuláció és a szerződéskötés folyamata; az így felszabadult idő lehetőséget biztosít ügyfeleinkkel történő személyes kapcsolattartásra

Mindenkinek ajánlom, aki szeretné folyamatait hatékonyabban, áttekinthetőbb módon, jól dokumentáltan működtetni!
1036 Budapest, Lajos utca 93-99.
06-1 244-8066
mail@sktrend.hu