Kérdése van? Kattintson ide
Maximális ügyfélelégedettség
Magasabb állománydíjak
Hosszútávú szerződés megmaradás


Az IFS rendszert azoknak ajánljuk, akik elég bátrak ahhoz, hogy új módszereket próbáljanak ki.
Az ügyfelek valós tanácsadásra vágynak, ennek elengedhetetlen része egy részletes pénzügyi igényfelmérés. Rendszerünk modern megjelenéssel, ügyfélélményt biztosítva, szakmailag megalapozott pénzügyi elemzést készít, ami erős alapot teremt bármilyen befektetési, vagy kockázati termék értékesítéséhez. A pénzügyi tervezéssel megalapozott termékértékesítések eredménye a magasabb állománydíj és a hosszú távú szerződés megmaradás.


Hogy teljes legyen a rendszer...

Az SK Trend által fejlesztett rendszerek egységes egészet alkotnak. Bár a modulok egymástól függetlenül is működőképesek, a háttérben közös adatbázist használnak, ami lehetővé teszi, hogy a megfelelő jogosultsággal rendelkező felhasználók, újabb adatrögzítés nélkül hozzáférjenek a korábban bevitt adatokhoz és felhasználják azokat munkafolyamataik során.
A modulok közti kommunikációhoz nem szükséges adatátalakító programok használata, ezáltal rendkívül olcsóvá és hatékonnyá teszik partnereink működését.
A programrendszer alapmodulja a tarifáló és ajánlatkészítő rendszer “Free” verziója, mindenki számára díjmentesen biztosítja a szerződések megkötését.
A díjmentes alapmodul mellé megvásárolható kiegészítő funkciók, szolgáltatások és modulok jelentős bevételnövekedést, illetve költségcsökkenést eredményeznek.

A rendszerhez ajánljuk:

1036 Budapest, Lajos utca 93-99.
06-1 244-8066
mail@sktrend.hu