Kérdése van? Kattintson ide
Felhasználóbarát
Rendkívül költséghatékony
Megfelel a felügyeleti elvárásoknak


A CKB4 rendszer a magyar biztosításközvetítői szektor piacvezető terméke.

Jelenleg 21 különböző verziója érhető el, amelyeket több mint 230 biztosításközvetítő cég használ nagy megelégedéssel. Partnereink által a CKB4 rendszerben megkötött szerződések száma meghaladja a havi 20.000 darabot.

A rendszer 26 biztosítótársaság 173 módozatát tarifálja, és készít ezek alapján szerződéseket.
A fejlődés és a fejlesztés megállíthatatlan. A termék- és szolgáltatási kör, illetve a rendszer funkcionalitása folyamatosan bővül.

Használatával jelentősen csökken az adminisztrációra fordított időd. Gyorsabban, kényelmesebben, pontosabban tudsz dolgozni, ezáltal több figyelmet fordíthatsz ügyfeleid igényeire. Egységnyi idő alatt több feladatot tudsz elvégezni, ezáltal növekszik a hatékonyságod és magasabb jövedelemhez jutsz.
Cégvezetőként pedig olyan nélkülözhetetlen elemzéseket kapsz, amelyek ismeretében nagymértékben növelheted a céged jövedelmezőségét.TERMÉK2 NEVE

TERMÉK2EL KAPCSOLATOS SZOLGÁLTATÁSOK

TERMÉK3 NEVE

TERMÉK3EL KAPCSOLATOS SZOLGÁLTATÁSOK

TERMÉK4 NEVE

TERMÉK4EL KAPCSOLATOS SZOLGÁLTATÁSOK

Hogy teljes legyen a rendszer...

Az SK Trend által fejlesztett rendszerek egységes egészet alkotnak. Bár a modulok egymástól függetlenül is működőképesek, a háttérben közös adatbázist használnak, ami lehetővé teszi, hogy a megfelelő jogosultsággal rendelkező felhasználók, újabb adatrögzítés nélkül hozzáférjenek a korábban bevitt adatokhoz és felhasználják azokat munkafolyamataik során.
A modulok közti kommunikációhoz nem szükséges adatátalakító programok használata, ezáltal rendkívül olcsóvá és hatékonnyá teszik partnereink működését.
A programrendszer alapmodulja a tarifáló és ajánlatkészítő rendszer “Free” verziója, mindenki számára díjmentesen biztosítja a szerződések megkötését.
A díjmentes alapmodul mellé megvásárolható kiegészítő funkciók, szolgáltatások és modulok jelentős bevételnövekedést, illetve költségcsökkenést eredményeznek.

A rendszerhez ajánljuk:

1036 Budapest, Lajos utca 93-99.
06-1 244-8066
mail@sktrend.hu