Kérdése van? Kattintson ide

CKB4 Kurír - Valósítsd meg vágyaidat!

Ha a díj összehasonlító és ajánlatkészítő alkalmazásoddal kapcsolatosan egyedi igényeid merülnek fel, válaszd a CKB4 Kurír szolgáltatás csomagot.
Ebben a csomagban mind a megjelenés, mind a működési folyamatok testre szabhatóak. Legyen szó vállalati arculatról, saját termékekről, speciális folyamatokról, vagy extra nyomtatványokról, a Kurírnak nincsenek határai.

Ha el tudod mondani, hogy mit szeretnél, akkor mi biztosan megvalósítjuk.

Egyedi fejlesztések

Az SK Trend Kft. a díjmentes alapszolgáltatás mellett, ügyfelei egyedi igényeit is ki tudja szolgálni. A CKB4 Kurír rendszert partnereink elvárásai alapján, kifejezetten az ügyfeleink által megszabott igények szerint alakítjuk ki.

Ezek a fejlesztések, a rendszer működésére, integráltságára,és a megjelenésére is vonatkoznak.

Az egyedi fejlesztéseket a megrendelő által adott, részletes igényspecifikációk alapján végezzük. Az átadott igényspecifikációt IT szempontból elemezzük, és szükség esetén javaslatokat teszünk, annak érdekében, hogy a lehető legjobb rendszert alakíthassuk ki együtt.
A fejlesztés a közösen kialakított koncepció alapján valósul meg. A továbbiakban pedig folyamatosan rendelkezésre állunk, a továbbfejlesztési igények megvalósítása és a rendszer üzemeltetése céljából.

Egyedi fejlesztési igény esetén is szívesen állunk rendelkezésükre, mind meglévő rendszerek továbbfejlesztése, mind új rendszerek kialakítása terén.


1036 Budapest, Lajos utca 93-99.
06-1 244-8066
mail@sktrend.hu