Kérdése van? Kattintson ide

Piaci részesedés növelése

A CKB4 rendszer, a biztosításközvetítői szektor legelterjedtebb és legkedveltebb alkalmazása. 2015 évben a rendszert felhasználó közvetítő cégek száma meghaladta a 230-at, Napról-napra több mint 5.000 szakmai felhasználó lép be a CKB4 programjaiba.
A tavalyi évben, a CKB4 rendszerben megkötött szerződések állománydíja elérte a 10 Milliárd forintot. A megkötött szerződések darabszámát és a megtermelt állománydíjat tekintve a növekedés mértéke minden évben 150% feletti.
Minden biztosítótársaság számára biztosítjuk a lehetőséget, hogy termékeit a CKB4-en keresztül eljutassa ehhez a felhasználói körhöz, azon keresztül pedig gyorsan, és költséghatékonyan növelje piaci részesedését.

Statisztikai adatok szolgáltatása

A CKB4 adatbázisaiban több mint 1.000.000 darab szerződést tárolnak partnereink. Ez a mennyiség folyamatosan, havonta további 20.000 darab új szerződéssel bővül.
Egy ilyen méretű és összetettségű adatbázis megfelelő merítést ad a biztosítótársaságoknak ahhoz, hogy az eltárolt adatok alapján, azok elemzésével hosszú távú stratégiai döntések meghozatalában segítsék a cégvezetést.
A statisztikai szolgáltatás keretében, akár a meglévő adatbázisokon, akár a biztosító által adott bemenő paraméter listák alapján képesek vagyunk az elemzések elkészítésére.
Ezek eredményeként partnereink pontos képet kaphatnak arról, hogy az egyes piaci szegmensekben, milyen pozíciókat birtokolnak a versenytársaikhoz képest, illetve, arról, hogy miként kellene a terméküket és az árazást módosítani annak érdekében, hogy piaci részesedésüket növelni tudják, vagy éppen ne árazzák feleslegesen alul azokat.
A szolgáltatás keretében személyes adatokat semmilyen formában nem adunk át. Az erre vonatkozó igényeket minden esetben visszautasítjuk.

IT Tanácsadás

A biztosítótársaságok évente több milliárd forintot költenek informatikai rendszereik fejlesztésére. A befektetett tőke hatékony felhasználása növeli a versenyképességüket.
A rosszul elköltött pénzek viszont nem hasznosulnak, és előbb-utóbb felmerül a személyes felelősség kérdése is, a megalapozatlanul, hibásan meghozott döntések következményeként.
A biztosítási piac egyik legnagyobb, és legtapasztaltabb IT szolgáltatójaként cégünk információ technológiai szakmai tanácsadói szolgáltatás csomagot alakított ki a biztosítótársaságok részére. Ennek célja, hogy a növelje a szolgáltatást igénybe vevő társaságok versenyképességét, és csökkentse az IT szolgáltatások kialakítására, és fenntartására fordított költségeiket. A kiszámítható, jó minőségű szolgáltatás növeli a biztosításközvetítő partnerek elkötelezettségét, és csökkenti a hibás működés miatti veszteségeket.

Üzenetek célba juttatása

A biztosítótársaságok egyik legnagyobb problémája, hogy miként juttatják el az információkat azokhoz a biztosításközvetítőknél dolgozó felhasználókhoz, akik ténylegesen kapcsolatba kerülnek, a biztosításokat kötő ügyfelekkel.
Az információ átadás kiemelt területe az oktatás. Ezen üzenetek célba jutásának hiányában nem tud hatékonyan megvalósulni, a brókeri értékesítés.
A CKB4 rendszeren keresztül az üzenetek és az e-learning anyagok irányítható és mérhető módon jutnak el az egyes felhasználókhoz.
Legyen a partnerünk

Keresse közvetlenül munkatársainkat

A fenti szolgáltatásokról részletes tájékoztatást kaphatnak munkatársainktól, kérjük keressen bennünket az alábbi elérhetőségeinken.
Kerekes Zoltán
ügyvezető igazgató
E-mail:
Sárközi Mihály
fejlesztési igazgató
E-mail:
Kovács Adrienn
operatív igazgató
E-mail:
1036 Budapest, Lajos utca 93-99.
06-1 244-8066
mail@sktrend.hu